Yvonne
Westerhof

Ik ben Yvonne Westerhof (1972) en inmiddels ruim 26 jaar werkzaam als psycholoog, waarvan nu 6 jaar als GZ-psycholoog. Ik ben begonnen met het begeleiden van getraumatiseerde asielzoekers, waarbij de problemen vaak lichamelijk geuit werden. Daarna heb ik ruim 24 jaar gewerkt in de re-integratie en revalidatiezorg met chronische pijn en vermoeidheidsproblematiek. Tevens heb ik gewerkt in de specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) in een multidisciplinair pijnteam. Hierin heb ik brede kennis opgedaan met overbelastings-klachten zowel fysiek als mentaal en problemen in verschillende levensfasen waar een mens tegenaan kan lopen. Altijd in de Volwassenzorg. Momenteel werk ik nog gedeeltelijk in loondienst in een eerstelijnspraktijk in Groningen gespecialiseerd in het behandelen van psychische klachten rondom zwangerschap, ouderschap of een niet vervulde kinderwens.

Een droom die uitkomt...

Naast mijn werkend leven heb ik een gezin met 2 opgroeiende pubers en bevind ik mij in de uitdaging om in het eenouderschap een goede verstandhouding te creëren met het andere huishouden waarin mijn kinderen zich bevinden. Deze praktijk is niet zonder slag of stoot ontstaan. Ik had al langer de wens om voor mijzelf te beginnen, om mijn ervaringen uit zowel werk als privé te bundelen, echter door een jarenlange strijd met de NAM vanwege onveilig wonen, stond dat lange tijd niet op mijn agenda. Toen er ineens wel herbouw mogelijk bleek en ik de mogelijkheid had te investeren in een werkplek aan huis, toen durfde ik de stap te zetten naar ondernemerschap. Een droom die uitkomt.

Als na de kennismaking blijkt dat ik iets voor je kan betekenen dan ben je van harte welkom in mijn uitgekomen droom. We gaan samen de balans opmaken van jouw leven en bekijken hoe je lichter kan leven.

Registraties Psychologiepraktijk in Ten Boer Groningen

Met mijn praktijk wil ik een veilige omgeving creëren, waarin je je kunt uiten en naar jezelf kunt en durft te kijken. Om dit te waarborgen ben ik aangesloten bij de volgende organisaties:
Registraties:
BIG-registratie GZ-psycholoog: 77920943725
AGB code persoonlijk: 94109642
AGB code praktijk:  94066974
Lidmaatschap:

  • Nederlands Instituut voor psychologen (NIP), met daarbinnen sectielid Lichaamsgericht werkende psychologen (LWP)

  • Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (LVVP)